YOU NEVER KNOW HOW STRONG YOU ARE, UNTIL BEING STRONG IS THE ONLY CHOICE YOU HAVE.

Måste bara få skriva av mig lite. Jag kommer ihåg att jag fick en kommentar som lät ungefär "om det nu är fler som läser din blogg, varför skriver du mest om hur dåligt du mår? tror du att nån vill läsa om det? " Ärligt talat. Jag har aldrig velat ha en aktiv blogg. Tycker det verkar så jävla jobbigt. Och jag är inte en sån där person som skriver om kläder, skit osv . Jag skaffade faktiskt en blogg för att jag skulle kunna "skriva av mig" (men dock var det hela tre år sen, och tiderna har förändrats. Även jag). Ibörjan var det liksom lugnt, men nu när fler människor vet vem jag är så har det gett mig problem. Det ska jag inte ljuga om. Folk kollar snett. Folk skaffar en uppfattning. Och vissa tror tillochmed att dom känner mig, även fast dom inte vet ett skit om mig egentligen. Liksom hur jag är irl. Dom som känner mig vet att jag står för det jag tror på, att jag är en djup person som tänker alldeles för mycket (och alldeles för lite ibland), att jag är jävligt stark och att jag har en jävulsk humor (jag kan komma på dom sjukaste sakerna som vi skrattar åt i timmar). Vissa frågar mig om jag verkligen behöver alkohol för att ha kul. Svaret är självklart nej. Men som alla andra människor så har jag även väldigt dåliga stunder. Och då blir det lätt att man tar till det. Tyvärr är det ju så. Det har hänt saker på fyllan.. och det har inte precis gjort situationen lättare. Men man måste få lära sig av sina misstag. Eller hur?

Jag kan medge att jag har skapat vissa problem i mitt liv själv. Jag har ställt till det rejält för mig själv (och min familj. Som har haft det nog jobbigt med alla jävla sjukdomar) Jag hade (har?) ett självförstörande beteende och det gjorde att jag förstörde allt för mig själv. Varför vill jag inte ens gå in på, för det är alldeles för personligt. Men saken är den, jag insåg aldrig hur farligt det var. Hur långt det hade gått. Det var mina vänner och nära som fick mig att börja inse. Dom var oroliga och dom grät. Och det kändes väl inte så jävla kul. Men jag ska inte ljuga, jag saknar hur jag levde där ett tag. Vafan, det var livet. Det var kul (följer man alla regler här i livet så missar man allt det roliga) Även om det hade en negativ baksida också.. Men det har allt här i livet. Det bästa har en baksida, och det sämsta har även en framsida. Ni förstår hur jag menar? Och sen finns det också en till sak som jag vill ta upp. Dom flesta vet väl att jag umgås med utlänningar då och då. Tydligen så har vissa personer problem med det. Det kan jag verkligen inte förstå! Spela roll om du är svensk, tysk, turk osv. Vafan, vi är väl alla människor av kött och blod? Jag försöker ge alla människor en ärlig chans. Ska jag måsta bli straffad för det eller? Ska jag måsta ta blickar som säger mer än tusen ord varje dag? Ska jag måsta bli kallad luder? Jag orkar ärligt talat inte ta sån skit. Så jag har mer eller mindre slutat bry mig. Man måste skaffa sig skinn på näsan- annars kommer man bli uppäten levande. Så länge man gör det man vill, och man är lycklig, så är det väl bra.

Folk kommer alltid snacka. Så är det bara. Jag tycker inte att jag ska behöva förklara mitt liv och valen jag har gjort, men jag ville bara ha det här sagt. Sen om det förändrar nånting eller inte.. bara lämna mig ifred tack. Man lever bara en gång. Man får bara en chans, och jag tänker ta den och göra det bästa av allt. Jag är faktiskt stolt över att jag vågar, och att jag är ärlig. Det är väldigt många som inte vågar det. Men jag har lärt mig att man inte ska öppna sig för människor man inte känner. Så jag borde nog ta ett steg tillbaka. Jag har tillräckligt många motgångar just nu. Och jag kommer inte orka med fler. Så snälla. Visa lite respekt för en gångs skull. Jag är tillräckligt bra på att förstöra mitt liv själv. Jag behöver inte er hjälp. Det finns så mycket i en människa som man aldrig kan se. Som man aldrig kan förstå. Man ska inte dömma nånting som man inte kan förstå. När ni går in på min blogg så går ni in i en del av min värld. Allt jag skriver är inte bara ord, det är mer än så. Men ni förstår inte. Elveda.








twisting and turning, your feelings are burning. you're breaking the girl..
RSS 2.0