MAYBE WE MET FOR A REASON, MAYBE SOMETHING GOOD CAME FROM US BEING TOGETHER.

Jag vet typ inte hur man bloggar längre, fattar ingenting. Haha blöblö. Any hooow, faktum är att mitt liv inte är så värst spännande just nu. Liksom de skulle få ett dåligt betyg om det vore en actionrulle = ungefär som superbad (trots att jag fick se en mullig kille dansa roboten under helgen som var på allstars dansgolv.. Jag blev så himla chockad att jag var tvungen att gå ut för att ta mig en rök, eller snarare tio. Minns inte riktigt i stundens hetta. Ja, ni vet, lugna nerverna lite. Väl ute kom en 30 bastare med spretigt hår fram till mig och började ragga. Samtidigt var han lite deppig för att han hade blivit utkastad från krogen bredvid... I wonder why. (Lite för mycket alkohol och hårgele i blodomloppet kanske. Haha.) Dog typ psykiskt, det blev helt enkelt too much for me to handle. Annars så hade jag faktiskt kul! Tänkte skriva ett blogginlägg om det i söndags, men jag drunknade i pringlesröret.. (och tog mig inte upp förrän det var slut.) Standard. Dessutom hittade jag på att jag hade en pojkvän för att han skulle vända på klacken och gå sin väg. Vilket han sjääälvklart inte gjorde. Men ändå, hey jag försökte i alla fall! Vilket jävla dilemma alltså haha.
 
Annars sååå jobbar jag mest. Typ ingenting annat. Eller igår gick jag på stan med siri, vi lunchade på waynes, ögonshoppade lite (hade kvalitetstid helt enkelt) och sedan jobbade jag resterande delen av kvällen. Därefter mötte jag upp min nya- och otroligt roliga bekanta. Lång historia, men jag orkar inte göra den kort. Inte just nu åtminstone. Kan väl säga att det är en person som har kommit en bra bit inpå mitt liv, under bara några få dagar.
 
Idag blev det ett 7-13 pass, sedan gick jag till friskis och tränade i över en timme. Sedan satte jag mig i bastun ett tag (kände mig lite som britney spears i "womanizer" musikvideon.. Skämt åsido!) och jag säger bara- Fyfaaan så jävla underbart för ryggen! Jag har haft ganska ont från och till, nog mest på grund av själva jobbyrket. Det sliter ju på krafterna då man jobbar inom vården, jag ska inte ljuga. Så det var behövligt att spendera lite tid på sig själv också, speciellt idag. Smärtan blev lite mer lindrig om vi säger så. Vill bara tillägga att- Åhhh vad söta de äldre gubbarna på gymmet var idag, dom gick runt i sina oerhört tajta & knallblåa träningsoveraller och såg ut som små gammelsmurfar som försökte att pumpa upp sina muskler till max hihi (vid alla maskiner dessutom. Snacka om power.)  Måste hälsa nästa gång jag ser dom! Jag vet att man inte ska hoppa från det ena till det andra, men ibland blir det bara så. Jag kan inte riktigt hjälpa det, eller min impulsivitet. Men shit happens. Sov gott och dröm sött kära läsare. PS: min väckarklocka ringer om 4 timmar- och jag är fortfarande pigg. Helsikke.
 
 
Cause I don't care if I lose my mind. I'm already cursed.
RSS 2.0