for you I break my heart in two...


Igår kväll följde jag med syrran när hon skulle övningsköra, och det gick ändå bra...Förutom när hon höll på att köra in i ett träd, hahaha ! Ingenting att skratta åt igentligen. Tur var att Robert tog i ratten och styrde. Och jag och lillebrorsan höll på att skratta ihjäl oss. Det gjorde vi nog alla... Igentligen är det inget att skratta åt,... Menmen, sen for jag och Jennifer ut på en cykeltur, runt Norra bergfors osv. Vi hade riktigt kul. Sen när vi kom hem fikade vi sen gick vi inte till lillstugan, där pratade och läste vi varsin bok , jag läste A walk to Remember och Jennifer Eclipse, till två tiden sen la vi oss för att sova. Jennifer somna direkt, men inte jag... Hade för mycket att tänka på.... Idag blev vi väckta av mormor vid elva, Jennifer steg upp, men inte jag. Jag kände att jag behövde sova ett tag till, är inte på nå toppenhumör idag... Som jag har sagt förr så ska jag till pappa idag.  Menmen, sen blev jag väckt av mamma vid tolv, hon ringde till mig och sa att jag skulle komma hem och ringa till pappa, men aldrig sa jag, det är fan hans ansvar. Inte mitt. Men jag gick i alla fall hem och gick runt här ute lite grann. Sen gick jag upp och satt mig vid datorn, och då, då ringde pappa. Så då prata jag med han ett tag, grät, och sa att jag inte vill till han. Och han undrade varför... Fyfan vilken idiot! Han är otrevlig mot mig hela tiden, men det vill han inte erkänna. Nej, han är perfekt.
Oj oj oj.... Vet inte vad jag ska säga, för att ni ska förstå hur han är.
Men i alla fall, jag måste fara dit. Jag ska vara där i helgen och sen nästa vecka, sen får vi se vad du vill, sa pappa. Vilket jag redan vet, jag tänker inte vara där mer än det! Efter jag hade lagt på var jag tvungen att ringa och avboka min sminklektion på Make up Store. Jag hade bokat det Tisdag den 8, klockan 17.00,  då var det meningen att Jennifer skulle följa mig dit, och att vi sen skulle fara på bio. Vilket skulle ha blivit kul, jag såg verkligen fram emot det. Men som sagt så var jag tvungen att avboka det. Fan ! ...Det får bli en annan dag. Men nu ska jag gå och äta lunch, det blir salladen sen igår. Riktigt gott, vi blandade i majs,sallad,gurka,tomat,räkor,pasta och salladsost. Mums fillibabba! Hahaha.
Sen måste jag skynda mig att packa ihop allt jag vill ha med mig, sen ska jag också duscha, sminka mig osv. Så jag känner mig rättså stressad. Pappa kommer hit vid fyra. Så ja, jag måste skynda mig.

Fan, vad jag mår dåligt av allt det här.
Och det blir inge bättre av att jag har seprationsångest.
Jag kommer sakna Alla...

Fan jag vill inte det Här.

Ni andra tycker säkert att jag är löjlig,
men ni vet inte hur det känns,
ni vet inte hur jag har det.




Jag kommer alltså inte skriva nåt nytt inlägg här på länge.
Men ni ska ha det bra!


Ni får gärna ringa och underlätta det här.

Jag älskar er ,
PUSS OCH KRAM♥




RSS 2.0